УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

 • Доставките на територията на България се извършват от куриерска фирма Спиди. Доставките на поръчки над 60 лв. са безплатни.  Поръчки, които се изпращат с наложен платеж до офис е 3.50 лв., а до адрес 5.50 лв. Поръчки, които се взимат от магазина, са с безплатна доставка.
 • Стандартният срок на доставка е от 1 до 3 работни дни (изключение правят населени места, които се обслужват по график на Спиди).
 • Поръчки, постъпили в събота, неделя, както и национални почивни дни, се обработват съответно – понеделник или първи работен ден след празника.
 • Поръчки се обработват до 16 ч. в работни дни. Поръчките, постъпили след 16 ч., се обработват на следващия работен ден.
 • При невъзможност пратката да бъде обработена, ще бъдете уведомени на посочения телефон от наш служител.

Цена на доставка:

 • За поръчки, направени с опция наложен платеж до офис – цената на доставката е фиксирана – 3.50 лв.
 • За поръчки, направени с опция наложен платеж до адрес – цената на доставката е фиксирана – 5.50 лв.
 • За поръчки, направени с опция наложен платеж и взимане на място от магазина – цената на доставката е – безплатна.

Напълни отново:

 • При поръчка, в дадения продукт отбележете квадратчето "Напълни отново". Отстъпката ще се изчисли автоматично в "количка".
 • При финализиране на поръчката, успешно сте заявили връщането на стария съд от дадения продукт.
 • Предаването на стария съд става при доставка на вашата поръчка - до адрес, до офис или на място в нашия магазин. В опаковката или прикрепен към товарителницата ще откриете "Ваучер за връщане", който обозначава, че трябва да предадете съд на куриера. Ако това не се случи или забравите, имате право в 7 дневен срок да върнете стария съд в офис на куриерска фирма Спиди заедно с ваучера за връщане. Съдът се предава с опаковката, в която сте го получили.

*Всички цени са с включено ДДС.


УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ

Потребителят има право в срок от 14 дни да се откаже от стоката, която е закупил, като може да избере да върне продукта от личен адрес или офис на куриерска фирма Спиди. Клиентът не трябва да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на тези за обратна доставка. Срокът започва да тече от датата на:

 •  получаване на продукта

Стойността на върнатите продукти ще бъде възстановена в рамките на 14 календарни дни по сметката, която сте посочили в заявлението за връщане.

Можете да върнете поръчан продукт само когато НЕ са налице отворени съдове и използвана козметика. Опаковката също трябва да бъде в запазената си цялост и артикулът да бъде върнат в нея. Всички етикети на стоката трябва да бъдат запазени.

Ако установим, че някое от тези условия не е спазено, си запазваме правото за невъзстановяване на сумата по вашата сметка и се налага да изпратим обратно към вас върнатия артикул.

Имате право да направите рекламация в случай на:

 • производствени дефекти на стоката (открити при получаване на продукт(и) или до 14-дневен срок при спазени горепосочените условия за връщане)
 • несъответствие с обявения/поръчан продукт.

В тези случаи, разходите по доставката ще бъдат поети от Търговеца. За направата на рекламация Клиентът се задължава предварително да уведоми в писмен вид Търговеца на contact@yococosmetics.com като приложи снимков материал, където е посочен ясно дефектът или в случаите на погрешно изпратен размер от Търговеца – като се посочва и номера на поръчката, където е виден и точен желаният от Клиента размер.

Стоката трябва да бъде върната на адрес гр. София, офис Спиди, жк Дианабад, ул. Крум Кюлявков бл. 25.

Формуляр за връщане може да изтеглите от тук!