Екипът зад YOCO COSMETICS и всеки един от продуктите, които създадохме, следва философията за нулевия отпадък и всички принципи, които стоят зад нея.

REFUSE – Откажи – Ние се отказваме от продукти, пакетирани в еднократни пластмаси. Всички продукти, използвани за направата на YOCO COSMETICS, са закупени насипно със собствени съдове и такива за многократна употреба.

REDUCE – Намалявай – Намаляваме километрите транспорт на нашите продукти като избираме български сертифицирани и доказани производители, винаги когато това е възможно и когато високото качеството на крайния продукт, който получавате, е гарантирано.

REUSE – Преизползвай – Бурканите и бутилките, в които приготвяме и доставяме всеки козметичен продукт, са за многократно използване и всеки наш клиент може да ги върне.

RECYCLE – Рециклирай – Имаме рециклираща станция и можем да рециклираме капачките от шампоана за коса, душ гелa за тяло и водата за уста. Подкрепяме и кампанията “Капачки за бъдеще”.

ROT – Компостирай – Имаме компостер и там отива всичкия органичен отпадък при производството на козметичните продукти. Търсим и изцяло компостируемо решение на капачките на част от продуктите ни.

YOCO COSMETICS се роди в резултат на повече от година използване на всеки един от козметичните продукти, които ще откриете днес на сайта ни.  Екипът ни води обучения на темата за нулевия отпадък. В тези срещи хората често споделяха, че да правят сами козметиката си, би им коствало ценно време, което предпочитат да прекарат със семейството си. Ето защо, решихме, че всички тези козметични продукти можем да произвеждаме за теб – ти, който имаш забързано ежедневие, искаш да отделяш времето си за други неща, но искаш да си дадеш и нещо качествено и на добра цена, което е приготвено с мисъл за природата и човека. 

YOCO COSMETICS е изцяло органична козметика – почти всички продукти, може спокойно да изядете или изпиете, ако решите, толкова чиста е! Всеки вложен продукт е внимателно избран, почти всички продукти са съпроводени и със сертификат за био произход. В описанието към всеки продукт може да видите конкретно описание и на всяка вложена съставка.

YOCO COSMETICS е на достъпна цена, а веднъж закупил си продукт от нас, всяко следващо пълнене в същия съд ти гарантира 10% отстъпка от цената!